Doprava zadarmo na technické izolácie nad 120€ | 15% zľava na technické izolácie nad 600€

Ako znížiť riziko korózie pod izoláciou

Bežne vyrábané skruže z minerálnej vlny sa vyrábajú so stupňom absorpcie vody ≤ 1 kg/m2. V prípade poruchy samotného potrubia alebo oplechovania či inej ochrannej vrstvy sa vďaka vodeodpudivosti podstatná časť vody dostane z izolácie von.

ROCKWOOL ProRox PS 960 je potrubný diel vyrábaný navíjaním na tvarovacie jadro. Izolačné diely sa vyrábajú z kamennej vlny a za pomoci inovatívneho spojiva odpudzujúceho vodu WR-Tech, ktorý účinne znižuje riziko korózie pod izoláciou. Na požiadanie k dispozícii obloženie z vystuženej hliníkovej fólie. Potrubné diely ProRox PS 960 sú plne v súlade s požiadavkami stanovenými medzinárodne uznávanými normami.

 

Aplikácia

Rockwool ProRox PS 960 tvarované potrubné púzdra sa dodávajú narezané na potrebné veľkosti a s čapmi pre rýchlu a jednoduchú montáž zacvaknutím. Sú vhodné hlavne na tepelnú a akustickú izoláciu priemyselných potrubí.

 

 

So správnym výberom izolácie z kamennej vlny ROCKWOOL vám odborne poradíme - navštívte naše pobočky alebo kontaktujte našich obchodných zástupcov.


Armacell Foamglas Isover Kaimann Knauf Paroc Rockwool