Doprava zadarmo na technické izolácie nad 120€ | 15% zľava na technické izolácie nad 600€

Referencie technických izolácií - ľadová plocha

Kaiflex ST je flexibilný elastomérny izolačný materiál s uzavretými bunkami, ktorý spoľahlivo zabraňuje vzniku kondenzátu a znižuje energetické straty. Štruktúra s uzavretými bunkami slúži ako trvalá parotesná zábrana. Účinne tým zabraňuje prieniku pár a zaručuje tak spoľahlivú izoláciu po celú dobu používania systému.

Kaiflex EF je vylepšený flexibilný izolačný materiál Kaiflex s uzavretými bunkami pre špecifické požiadavky na podnikateľsky využívané objekty, kde sú nutnosťou systémy HVAC, avšak energetické úspory majú prioritu. Vďaka svojej bezprašnej a nevláknitej štruktúre a európskej triede protipožiarnej ochrany B-s3 je použitie Kaiflexu EF možné vo verejných, komerčných či priemyselných objektoch bez ohrozenia zdravia a kvality vzduchu.

 


Vďaka osvedčenej technológii je Kaiflex EF spoľahlivým izolačným materiálom s dlhou životnosťou a najvyššou kvalitou. Je k dispozícii v podobe hadíc alebo dosiek určených na izoláciu chladených vodných rozvodov, rozvodov studenej vody, vykurovacích, teplovodných a klimatizačných systémov či vzduchových kanálov.

Súvisiace produkty


Armacell Foamglas Isover Kaimann Knauf Paroc Rockwool