rockwool-logoFunkčné aj estetické zároveň. Keď ľudia žijú a pracujú v esteticky príjemnom prostredí, cítia sa príjemne a sú plní energie. Prostredie, v ktorom radi trávime čas, zvyšuje spolupatričnosť a prispieva k bezpečnejším a zdravším uliciam.

 Estetické nároky neznamenajú kompromis vo funkčnosti

Keď ľudia žijú a pracujú v esteticky príjemných priestoroch, cítia sa príjemne a sú motivovaní. Prostredie, v ktorom ľudia radi trávia čas, môže zlepšiť spoločenské vzťahy a je bezpečnejšie a zdravšie pre život. Aby architekti mohli vytvoriť inšpiratívne budovy, potrebujú flexibilné a esteticky univerzálne materiály, ktoré vytvárajú krásne priestory, ktoré sa môžu stať realitou pre všetkých.

Vďaka kombinácii estetiky a vysokej funkcionality vo svojich výrobkoch môže ROCKWOOL vytvárať tieto harmonické priestory, ktoré navyše chránia pred ohňom a podporujú požiarnu bezpečnosť, poskytujú výborné akustické a tepelné vlastnosti, dlhú životnosť a radia sa medzi obnoviteľné zdroje. Využili sme prirodzenú krásu a prispôsobivosť kameňa, aby architekti mohli jednoducho pracovať a využiť takmer neobmedzený rozsah farieb, tvarov a foriem.

Vedeli ste, že?

Po uplynutí 25 rokov vytvára výstavba iba 5,5 % výdavkov na budovu? Ďalších 86 % sú výdavky na prevádzku, vrátane účtov za energiu. Malá investícia do dizajnu a materiálov môže mať obrovský vplyv na prevádzkové výdavky.

zdroj: www.rockwool.sk